Molí de Baix

Entitat acreditada (SVE)


El Molí de Baix Entitat del Lleure,  va ser acreditada com entitat del Programa Joventut en Acció,el 5 de desembre de l'any 2012 .

Acreditació web oficial Joventut en Acció

Com ja hem informat, el Molí de Baix consisteix en un casal de joves, amb un ampli programa de serveis i accions. I sempre atenent a la realitat de les transformacions de la nostra societat. 

Perquè una organització d’enviament?
Bàsicament, per oferir un servei als joves, perquè tinguin noves oportunitats i vivències en un aprenentatge fora de l’illa i coneguin la dimensió europea. A través del SVE podran aprendre a realitzar tasques en equip, coneixeran altres cultures, afavorirà la pròpia integració i conscienciació europea, els proporcionarà eines per l’emancipació, i una consciència de la diversitat.
Viuràn una experiència que els enriquirà com a persones.

Perquè una organització d’acollida?
Per facilitar la motivació de joves europeus a viure aquest aprenentatge en el nostre país, i dins un territori molt especial, com es l’illa de Menorca.
Per oferir la possibilitat que coneguin la nostra tasca i per transmetre’ls la nostra convicció amb l’educació no formal i de lleure.
Per donar a conèixer la nostra cultura, les nostres tradicions i recursos.
I sobretot perquè aquest aprenentatge enriqueixi tant al voluntari com al nostre equip i a la nostra societat lluïsera i menorquina.

Perquè una organització de coordinació?
Per donar també un servei a les diverses entitats, ser un bon servei, tant per facilitar un procés de recerca, com per fer les tasques administratives, com per aportar les primeres experiències, així com, per proporcionar un major impacte i efecte multiplicador de tot aquest programa de Joventut en Acció.


Consideram molt important, obrir noves portes a tota la nostra tasca educativa no formal, oferint l’oportunitat als joves, aquest Servei de Voluntariat Europeu, que els permetrà gaudir d'una experiència fora del nostre país, com també, valoram molt positivament que els joves residents puguin conèixer joves voluntaris que la nostra entitat aculli d’altres països. Fet que estem segurs  motivarà un més ampli hàbit de voluntariat dins la mentalitat del nostre ciutadà, com també una riquesa social/cultural per l’intercanvi de cultures que es podrà viure entre ciutadans de tota Europa.
 

 
 
Ajuntament de Sant Lluis Contacta:
C/Comte Lannion, 136
molidebaix@ajsantlluis.org
Telf: 971 15 10 61
© Moli de baix
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar