MOLÍ DE BAIX

Contacte Cos Europeu de Solidaritat CES (abans SVE)
   C/ Lannion 136, Sant Lluís (Menorca)
    
   Telèfon 971151061                                              
 
   molidebaix@ajsantlluis.org  
   
                                                                        
   
  Com cercar un projecte de Voluntariat en el CES:

   1. El primer pas que has de fer és inscriure't en el CES i emplenar la teva fitxa amb les dades personals, motivacions, experiències, països a on t'agradaria trobar un projecte, disponibilitat, etc. Us recomanam que també pengeu el vostre CV.

   2. Una volta feta la inscripció, les entitats et poden localitzar a la base de dades del CES, interessar-se pel teu perfil i enviar-te una sol·licitud de contacte. És important que revisis el teu correu i el teu compte del CES per no perdre cap oportunitat.

   3. Si tens dubtes amb alguna entitat, pots aconseguir més informació o assegurar-te de que es tracta d'una entitat acreditada en el programa consultant la següent Base de dades

   4. Algunes entitats us poden demanar que el CV sigui en format europass. I també us podrien demanar una Carta de motivació.

   5. En paral·lel a la vostra inscripció en el CES, us recomanam fer una recerca activa de projectes. A la web de SALTO podeu trobar diferents projectes de mobilitat juvenil. Dins aquesta web, heu d'especificar (a l'esquerra) que cercau projectes de voluntariat.

   6. I també existeixen altres entitats acreditades, com el Molí de Baix, que s'han especialitzat en projectes de voluntariat com per exemple YesEuropa a on tenen un llistat amb vacants i ofertes de projectes. En aquest cas, heu de tenir present que es tracta de projectes no vinculats al Molí de Baix.

   7. Emprar canals informals i les xarxes socials per trobar projectes pot ser molt efectiu. Per exemple el grup de facebook EVS & ESC Vacancies.

   8. Altres referents que has tenir en compte són el Servei de Joventut de la Direcció General d'Esports i Joventut del Governs de les Illes Balears. Així com també l'Agència Nacional Espanyola.

    9. Les entitats d'acollida demanen que hi hagi una entitat d'enviament, com ho és el Molí de Baix. En el cas de rebre respostes positives contactau amb el nostre servei.

   10. Teniu més informació resumida en 
aquest full informatiu del CES.

 
 
 
Ajuntament de Sant Lluis Contacta:
C/Comte Lannion, 136
molidebaix@ajsantlluis.org
Telf: 971 15 10 61
© Moli de baix
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar